Тухлен Апартамент - Защо да изберете Тухла?

 
Защо да изберете Тухла?
 
Тъй като истинска глина тухла е направена от естествени материали.
Тухла, направена от глина и шисти - някои от най-разпространените, естествени материали на земята - и след това уволнен през пещ при до 2000 градуса. Причината тухлата се превръща в такъв траен материал е, че устройството за глина / шистов всъщност преминава през процес на витрификация в пещта, която дава възможност на частици глина, за да се слеят.
 
Тухлен апартамент за продажба
 
Тухлен Апартамент - Много хора могат да бъркат глина тухла с "тухла", направени от други материали. Например, бетонови възли разчитат на циментова паста за залепване на материалите заедно. Нещо повече, бетонови възли по своята същност са сивкав цвят, което означава, че потребителите трябва да си инжектират цветни пигменти, преди процеса на настройка и използват цвят уплътнител след това да има цвят засегне. От друга страна, глина тухла има хиляди цветни и сянка възможности, които няма да избледняват. Противно на възприятията на някои хора, глина тухла всъщност е значително по-силна от бетон тухла, както добре.
 
Защото тухла е доказана в продължение на векове - Тухлен Апартамент.
Това, което започна като сграда от съществено значение в Близкия Изток и Индия преди повече от 5000 години, се виеше през древните египтяни, цивилизация Indus Valley и римляните и днес е невероятно да се превърне в изцяло американски сграда продукт в цялата история на страната ни. Само погледнете в структурите и платна във вашата общност. Chancesare, поне някои от тях са изградени с тухли.
 
В същото време, тухли днес са обект на много по-строги производствени процеси от използвани в миналото, което води до по-последователно извършване на крайния продукт. Въпреки че все още е възможно да се закупят ръчно изработени тухли, също така е възможно да се купи от вида на архитектурен тухла, която отговаря на изключително строги спецификации на продукта.
 
Защото Тухлен Апартамент предлага изключителна защита в сравнение с други фасадни ограждащи материали
Историята на Трите прасенца на е точно толкова вярно днес, както е било, когато той за първи път е казал на децата отдавна. Изследванията потвърждават, че истинска глина тухла осигурява превъзходно подслон в три основни категории.
 
Противопожарна защита. Тъй като основната съставка в тухла е глина, която се изстреля до около 2000 г. F, това е негорим материал. Като такъв, той е отличен избор за облицовка да се противопоставят или да ограничи пожара. В действителност, както на Националния институт за стандарти и технологии и БСК провежда отделни противопожарните тестове, които по безспорен начин доказват, че нищо не превъзхожда добър старомоден тухла в тест за един час огън и че днешните "модерни" материали, като винил, са погълнати от пламъци в рамките на минути. Виж сам.
Висока защита от вятър. A Shelter от проучването на буря, проведено през септември 2004 г., показва, че домове, построени с тухла предлагат драстично по-голяма защита от тласкан от вятъра отломки от домове, построени с винил или фиброцимент сайдинг. Проведено в Wind наука и изследователски център инженерство в Texas Tech University, изследването показа, че средно тласкан от вятъра обект, като например 7,5-дълги крака 2 х 4, ще проникне домове, построени с винил или фиброцимент сайдинг в със скорост от 25 mph. За сравнение, на един и същ обект ще трябва да пътуват със скорост над 80 мили в час, за да проникнат в стената на една тухла дома. Тестовете са установили, че домовете, направени с тухла надхвърлят изискването устойчивост на удар на 34 mph за висока скорост ураган зони в сграда кода на Флорида. Тухла също надхвърля изискванията за съпротивление при въздействие на Флорида за основни съоръжения в ураган области. Тухла е толкова силен и траен строителен материал, че вашите застрахователни компании може дори да ви предложи отстъпка за вашите дома застрахователни разходи.
Superior контрол на влагата. Според национално - известен, независимо строителни продукти изследователска лаборатория, тухла фурнир стенни модули контрол на влагата по-добре от системи за стени, облечени с други външни материали. Ето защо, системи тухла фурнир на стените помагат минимизиране на плесен, дърво гниене и нападение от насекоми, и корозия на крепежни елементи, вградени в дърво по-добре от други възли стена. Прочетете пълния текст на доклада.
 
Защото тухла изглежда по-добре, за много по-дълго и с по-малко поддръжка, в сравнение с други строителни материали.
Brick предлага трайна стойност. Тя не гние, вдлъбнатина, или трябва да бъдат боядисани, и тя никога не ще се скъса или да се яде от термити. Нейните модулни единици и най-различни форми, са довели до красивите структури в почти всеки архитектурен стил, като се започне от колониалната да викторианска да постмодернист. Той е един от малкото материали, които действително могат да изглеждат по-добре с възрастта. Тухла също поглъща шума, което му придава акустичен предимство пред други материали - особено полезни в гъсто населени райони. Може би това е причината читателите виждат реклами за "всичко-тухла" къщи много по-често, отколкото на рекламите за "всичко-винил" или квартали "всичко-EIFS".
 
Защото тухла е естествено енергийно ефективна.
Тухла е строителен материал, който има изключителни "термална маса" свойства. Thermal маса е способността на един тежък, плътен материал, за да задържат топлината и след това бавно го освободи. За вас това означава, че през летните месеци си тухла дом остава студена време най-горещата част на деня. През зимата, тухлени стени съхраняват топлина на вашия дом и да го излъчват обратно към вас. Vinyl, алуминий, дърво, или EIFS (изкуствен мазилка) са тънки, леки строителни материали, които не разполагат с добра топлинна маса свойства. Супериор топлинна маса качества на тухли са известни от векове.
 
Защото тухла е най-устойчивото зелено строителство материал направен.
Като се има предвид значението сгради имат върху консумацията на енергия, тухла трябва да бъде част от цялостна зелена стратегия, защото днешната тухла включва:
Присъщо натурални съставки. Тухла е направен предимно от глина и шисти, които са сред най-разпространените материали на разположение на земята.
Безброй Options рециклиране. Тухла може да бъде спасен, смачкани Тухли употребяваха отделни базови материали и бичен Тухли употребяваха постоянно озеленяване мулч.
Минимална загуба. Почти всички от добива глина се използва в производствения процес на вземане херметичната на рециклиране и отпадъци равен при всеки друг строителен материал. В действителност, над 80% от нашите производители повторна употреба собствената си уволнен отпадъчен материал или да го конвертирате в други продукти. И ако решите да го разпъват, няма специална обработка се изисква, тъй като тухла е просто пръст, така че е инертен.
Тухла е първият зидария материал, който може да се постигне "Сертификат за опазване на околната среда за искове" от източник на трето лице. Националният Тухла Research Center, организация на Колежа по инженерство andcScience в Clemson университет, е разработила стандарт за проверка на размера на рециклирани материали в тухла, използването на възобновяеми източници на енергия в процеса на изпичане, и намаляването на размера на ресурсите, използвани за производството на тухли.
Щадящи околната среда методи на производство. Повече от 80% от тухлени пещи се изстреля с природен газ, както и множество растения използват горива на биологична основа на материали от други индустриални приложения и отпадъчни продукти. Енергийните източници включват метан от депата и стърготини от производители на мебели.
Ниска Въплъщение на енергетиката за производство на Brick. Страхотно дълголетие глина тухла му, ще бъде необходимо допълнително енергия, за да се направи замяна тухла в продължение на много десетилетия - ако не векове. Националният институт за стандарти и технологии (NIST) дава тухлена зидария на 100-годишен живот, и много тухлени сгради на възраст над един век, са все още в употреба днес. В действителност, тухла е един от малкото материали, които строителните норми позволяват да се използва повторно при прилагане на сграда, когато тя отговаря на стандарта ASTM за глина тухла. Следователно, спасен тухли са по-голямото търсене и представляват оживен пазар.
Според последните статистически данни, влиянието на жилищни и търговски сгради представляват:
65,2% от потреблението на електроенергия
> 36% от "първична енергия" на страната
30% от общите емисии на парникови газове в САЩ
136 милиона тона разрушаване и строителни отпадъци в САЩ, което го приравнява на около 2,8 кг на човек на ден